phone x
+4 0731248956
email x
office@filtreaciculare.ro

HC 552/00+03

HC 552/00+03

Cap Capacitate Greutate Conexiune
22 m 310 m³/h 1131 kg 159 mm

Date tehnice
Putere de admisie kW 25

Fișe de date tehnice

Cadru de bază


În mod standard, unitatea este montată pe un rezervor de combustibil șasiu galvanizat (doar pentru traficul de pe site). Volumul rezervorului de combustibil este dimensionat pentru operațiuni de 24 de ore la capacitate maximă. La cerere, unitățile pot fi montate pe un șasiu conform regulilor de trafic de până la 80 km/h și, de asemenea, sunt disponibile și versiunile cu boltă anti-zgomot. 

Camera de separare a aerului


Camera de separare a aerului ca standard conține fețe din oțel galvanizat și este astfel optim protejată împotriva coroziunii. Volumul separat a fost dimensionat generos. Astfel, separarea securizată a aerului-/apei încărcate este asigurată. Învelișul mare, demontabil, oferă avantajul unui acces rapid la swimmer-system și posibilitatea unei curățări ușoare.  

Motorul


Ca sursă de putere, este folosit un motor Diesel, cu răcire pe bază de aer sau cu lichid de răcire, producție a unui producător european renumit. 

Pompa de apă


Pentru transportul apei sărate, cu pompele normale echipate cu rotor realizat doar din fontă cenușie, durabilitatea acestora este limitată. HÜDIG folosește unități de tip HC 532/551 rotoare realizate din bronz. Cu acestea, dar și cu folosirea sacrificial zinc-anodes, pompele sunt protejate de coroziunea cauzată de transportul apei sărate pe o perioadă prelungită. 

Generatorul de vidare


În pompa vid cu carburant diesel HÜDIG sunt folosite generatoare rotative de vidare. Acestea conving prin capacitatea mare a aerului chiar și la aspirarea la cel mai mare nivel. Aceste pompe sunt robuste și pot opera la îngheț, la fel de bine ca la temperaturi tropicale, ireproșabil. Defecte cauzate de îngheț sau de lipsă de răcire nu sunt posibile. Nici controlul zilnic agasant al apei sau a intervalelor de schimb de ulei nu se aplică generatoarelor de vidare fără ulei.

În anumite cazuri, sugerăm folosirea unui ulei-lubrifiant pentru generatoarele de vidare. Alternativ, acestea sunt disponibile.