phone x
+4 0731248956
email x
office@filtreaciculare.ro

HC 522/06+07

HC 522/06+07

Cap Capacitate Greutate Conexiune
21 m 105 m³/h 994-1230 kg 108 mm
Pompe si filtre aciculare inchirieri vanzari
Date tehnice
Power input kW 8,4
Utilaje de inchiriat, pompe si filtre aciculare
Fișă date tehnice

HC522_06_e

Cadru de bază

Pompe si filtre aciculare

Pompa este construită ca standard pe un cadru de bază tank-skid galvanizat potrivit unei operațiuni de 24h. Dacă este cerut, unitatea poate fi suplimentată cu o un rezervor de combustibil de 3 zile. În această versiune, motorul are un vas de ulei mai mare, deci „următorul” interval de mentenanță poate avea loc cu siguranță după un weekend. De altfel, există și opțiunea de a echipa utilajul cu un vas de ulei adițional. Cu acesta, utilajul are un rezervor cu dublu-perete și este protejat de scurgeri accidentale de combustibil sau de ulei. Transportul poate avea loc prin macaraua de ridicare sau the forklift slots. Versiunea împotriva zgomotului a utilajului are un cadru solid galvanizat. Acesta realizează o bună protecție mecanică împotriva potențialelor daune pe care le-ar putea suferi utilajul în timpul transportului agregatelor. Ușile permit accesul la controale și asigură un anumit nivel de confort în timpul mentenanței.

Camera de separare a aerului

Filtre aciculare , pompe si mixere

Camera de separare a aerului ca standard conține fețe din oțel galvanizat și este astfel optim protejată împotriva coroziunii.

 

 

Motorul

Pompe mixere si filtre aciculare

Ca sursă de putere, este folosit un motor Diesel, răcit cu aer, producție europeană.

Pompa de apă

Pompe pentru constructii

Când carcasa unui filtru este spartă accidental sau deschisă, se va realiza dezumdificarea, aceasta nu reprezintă o problemă pentru pompa vid cu carburant HÜDIG.
Prin utilizarea unei curățări automate a resturilor de apă prin vidare, riscul de eșec prin transportul apei cu nisip va fi contracarat. Un avantaj absolut!

Generatorul de vidare

Mixere pompe si filtre aciculare

În pompa de vidare cu carburant diesel HÜDIG sunt folosite generatoare rotative de vidare. Acestea conving prin capacitatea mare a aerului chiar și la vidarea la cel mai mare nivel. Aceste pompe sunt robuste și pot opera la îngheț, la fel de bine ca la temperaturi tropicale, ireproșabil. Defecte cauzate de îngheț sau de lipsă de răcire nu sunt posibile. Nici controlul zilnic agasant al apei sau a intervalelor de schimb de ulei nu se aplică generatoarelor de vidare fără ulei.